Staan tijdens drinken…

Sophy is een perfecte moeder! Als ze meegaat naar buiten wil ze na een paar minuten weer naar binnen. Ik vind haar dan bij haar grut die allemaal aangesloten liggen. Het grootste gedeelte van de nacht ligt ze bij hen. Dan ontstaan er regelmatig drinksessies, maar soms liggen er maar één of twee bij haar en dan is het ook nog fijn om met een speen in je bek te slapen. Sophy slaapt mee. Nu ligt ze naast me op de bank, een beetje ‘een eigen leven hebben’ gunnen we haar ook!

3 gedachten over “Staan tijdens drinken…

 1. Als ik dit lees, gaat mn moederhart tekeer: dat we een kindje van Sophy straks mee gaan nemen, weg van haar. Ik vind dat toch een gekke gedachte…

  Neemt niet weg dat we daar tegenover ontzettend uitzien naar de komst van onze lieve hond! Wat zijn we al verliefd op al die lieve pups!

  Like

  • Er is een troost, we houden er zelf ook een! Op het laatst wordt de moeder die pups ook wel een beetje zat. We zullen meemaken hoe zich dat ontwikkeld. Zijn daar zelf ook heel benieuwd naar. Rond drieënhalve week gaat hier waarschijnlijk de speeltuin open. Dan klimmen ze de kist uit. We zullen zien of alles wat we lezen ook hier gaat kloppen.

   Like

  • Heel herkenbaar Dineke! Wij hebben in onze voorbereiding een aantal dvd’s gekocht over puppy’s, puppytraining en nog veel meer. Op één van de dvd’s was ook een “afscheid” te zien. Wij zaten beiden tranen met tuiten te huilen……
   Dus hier ook een dubbel gevoel voor als we straks ons pupje op gaan halen.

   Maar oh, wat hebben we er een zin in!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s