Het zwembad

Een Drent is geen Retriever! Een uitzondering daar gelaten, maar de meesten lopen om een plas heen in plaats van er doorheen. (Tenzij het erg, erg heet is. Een hittegolf of zo!) Albert is ooit zelf met Sophy de Beek hier in gegaan om haar achterhand te ondersteunen en haar zo te helpen horizontaal te blijven. Een hond die verticaal gaat in het water, die gaat onder en verdrinkt. Zo ga ik samen met Jytka te water, maar nu nog effe niet โ„๏ธKOUD!

Maar hoe zijn deze pups nu met water? We halen het zwembad in huis en dan zullen we het zien ๐Ÿ˜‚

5 gedachten over “Het zwembad

 1. Whahahahahaha! Geweldig filmpje! Jullie begrijpen dat wij nu aan iedereen gaan vertellen dat onze “Figo” bij een fokker is geboren waar ze een speciaal, overdekt, “puppybinnenzwembad” hebben……..
  Als ik het zo bekijk hoeven we niet bang te zijn dat Figo de sloot in springt, hij moet alleen wel plassen van al dat water, hi, hi, hi!

  Like

 2. Vol trots bekeken we dit filmpje, zo lachen. Die Ayla gedraagt zich al als een echte Eling: Waar eten is, daar moet ze zijn. En het water in… wij vonden het knap. De kinderen hopen dat ze bij het hondenstrand toch nog het water in wilt ๐Ÿ˜‰ We kijken hier op tv alleen nog maar puppy tv… We vinden dat als Ayla bij ons woont, we door moeten gaan met het maken van puppy tv, zodat Sophy dan ook kan kijken ๐Ÿ˜‰

  Like

  • Dat zou zeker leuk zijn Dineke, dat Puppy tv๐Ÿ˜€. Het ‘witte’ wat in het bakje in het zwembad dreef was een stukje hazevel. Daarna een duivenvleugel en toen brokjes. We willen het nog ’n keer uitproberen, maar dan met een beloningsbrokje. Eens kijken of ze daarmee te chanteren zijn. Tot morgen!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s