Afscheid!

Vandaag is het dan zover. Drie pups gaan weg. Het zou gemeen zijn om ze nog langer te houden. Het wordt tijd voor de totale vrijheid! Lobke, Ayla en Figo krijgen nu hun baas voor het leven🎉  Ze gaan wennen aan al het nieuwe zonder het andere viertal. Eens zei iemand er zijn ‘mensen met een hond’ en er zijn ‘hondenmensen’. Het verschil moet je aanvoelen. Wij hebben hondenmensen gevonden…..voor minder waren we niet gegaan. In gedachten geven we het grut een rugzakje vol geluk mee!

Dag Figo….img_1401

Dag Lobke….img_1402

Dag Ayla….img_1403

…maar wel TOT ZIENS

2 gedachten over “Afscheid!

 1. Fijn dat we jullie zoveel vertrouwen hebben kunnen geven dat wij Figo absoluut een super fijn “honden” leven kunnen geven!

  Hier gaat het prima. Hij heeft al keurig netjes 3x buiten geplast en ligt nu gestrekt. De katten zijn van schrik naar buiten gevlucht, maar dat went wel.

  Leuk om jullie later allemaal weer eens te zien, kijken wat er van alle toppers is geworden!

  Veel plezier, liefde en geluk aan jullie allemaal!

  Like

 2. Wat ontzettend lief omschreven! Het was echt een bijzondere, emotionele, prachtige dag! Net buiten met Ayla, in de regen, zielsgelukkig te zijn! Ze neemt alles zo leuk in dr op! Ze let werkelijk op alles! En ruikt ook van alles!) echt een knappe hond, zo snel wennen aan een nieuwe situatie, zo goed aanpassen, ze oogt gelukkig! Fijne avond en Nacht allemaal!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s