Hartje…

….zit slecht in haar vel! Snap er niks van. Een hoop herrie, maar waarom? Eerst maar eens op schoot genomen en samen met Sophy gepoetst.  Nou de herrie wordt alsmaar erger. Het klinkt alsof ze vermoord wordt. Dan toch maar terug gelegd met handdoek en al, dat kan nog weleens schelen. Ik controleer de temperatuur….ook niks mis mee.img_1336Gelukkig, tijd om te drinken, misschien gaat dat helpen. Ze heeft een goede plek! Toch blijft ze ook daarna onrustig rondlopen. Maar dan….jaaaa….ze poept zelf.  Daar wordt een mens dan blij van 😀. Misschien komt het nu goed!

Toch wordt ze nog niet echt rustig en heb ik  (zoals ik het noem) de ‘baker’ methode toegepast. Goed in de handdoek gedraaid en door de kamer gaan lopen terwijl ik haar aai. Dat helpt. Ze ontspant. Gelukkig!

Inmiddels ligt ze naast haar zus te snurken en ik haal opgelucht adem.img_1342

5 gedachten over “Hartje…

    • Dit is niet leuk om te lezen, is ze ziek wordt hier gevraagd. Hopelijk knapt ze goed op! Dikke knuffel voor hartje van ons!

      Like

      • Nee, vertel maar dat ze niet ziek is. Ze is weer helemaal de oude! Zelf poepen moeten ze ook leren. Denkelijk was dat het!

        Like

  1. Fijn dat ze weer opgeknapt is! En ja, het kan best even “dwars zitten”….. Het valt allemaal niet mee, dat opgroeien.

    Like

Plaats een reactie